Skoči do osrednje vsebine
Kontaktna številka Kontaktni email

100. občni zbor PGD Drenov Grič – Lesno Brdo

V soboto, 27. januarja 2024, je v dvorani gasilskega doma na Drenovem Griču potekal 100. občni zbor, ki sta se ga udeležila podžupan Občine Vrhnika Mirko Antolović in Nataša Čož iz Civilne zaščite Občine Vrhnika.

Na srečanju so se ozrli po prehojenih poteh in intervencijah v letu 2023 ter zastavljenem programu v 2024. Letos bo društvo praznovalo 100 letnico delovanja in tako bodo letošnja priznanja in napredovanja podeljena delno na občnem zboru, delno na slavnostni seji, delno pa na paradi. Na občnem zboru so bila tako podeljena priznanja za dolgoletno delo in napredovanje v čine. Odlikovanja GZ Vrhnika se bodo podelila na slavnostni seji, odlikovanja GZ Slovenije pa na slavnostni paradi.

Podžupan je v nagovoru vsem prisotnim zaželel obilo uspehov tudi v prihodnje ter se zahvalil za uspešno  delo ter pozdravil aktivnosti za pridobitve mladih generacij v gasilske vrste.

Predsednik PGD Drenov Grič – Lesno Brdo Andrej Zdešar, Nataša Čož iz Civilne zaščite Vrhnika in Mirko Antolović, podžupan Občine Vrhnika